Over mij

Hoi! Leuk dat je er bent!♥︎

✽Gaia is de oermoeder, moeder aarde.✽

Voor mij dus een hele mooie naam die aansluit op de manier waarop ik begeleid en waar ik voor sta. Namelijk geloven in de natuur en je eigen krachten en instincten. Deze oermoeder schuilt in alle (aanstaande) moeders.

Tijdens mijn  eigen twee zwangerschappen heb ik een gebrek aan positieve ondersteuning voor het natuurlijk proces van het bevallen ervaren. Dit vind ik zo ontzettend jammer, want als je weet hoe je het natuurlijke proces van het bevallen ondersteunt, kan je kind veel makkelijker, sneller en veiliger geboren worden.

Helaas had ik tijdens mijn eerste bevalling nog niet genoeg vertrouwen in mijzelf om de bevalling helemaal volgens mijn wensen te laten verlopen. Ik was behoorlijk teleurgesteld en had erg het gevoel en de overtuiging dat het anders moet kunnen. Er moet toch een manier zijn om een powerbevalling te hebben? Ons lichaam is hier toch voor gemaakt?

Ik ben me hier helemaal in gaan verdiepen door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Waaronder de opleiding voor HypnoBirthing docent die mij totaal anders naar het hele proces heeft laten kijken. De opleiding voor zwangerschapsyoga docent  ‘Mudra” in Amsterdam. Ook heb ik mij onder andere verdiept in mindfullness, homeopathie, acupunctuur, acupressuur, aromatherapie, en veel andere dingen rondom zwangerschap. Leuke (en natuurlijke!) middeltjes en technieken die allemaal goed van pas komen tijdens de zwangerschap en geboorte. Dit zijn leuke dingen om mee te geven tijdens mijn lessen. Mijn lessen zijn dus een mix van al deze dingen geworden.

Mijn tweede bevalling was een wereld van verschil. En dit wil ik zo graag delen omdat ik elke vrouw een mooie en veilige bevalling toewens, waar zij de rest van haar leven met een tevreden gevoel op terug kan kijken.

Hopelijk zie ik jullie gauw bij Gaiafemfullness!

Liefs Esther♥︎

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *