Placenta laten capsuleren

Placenta capsuleren, hoezo?

De placenta is een heel bijzonder orgaan. Het heeft je kindje in de buik voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig had.
Wanneer je kindje is gescheiden van de placenta, kan de placenta nog steeds heel waardevol zijn.

Voordelen van het nuttigen van placenta

  • Vermindering van post partum verdriet en angst
  • (veel) meer energie.
  • Hormoonspiegels in balans
  • ijzerniveau in het bloed wordt snel aangevuld
  • Melkproductie neemt toe en gaat makkelijker
  • Baarmoederstand weer snel op het niveau van vóór de zwangerschap
  • Minder bloedverlies na de geboorte

Er zijn meerdere manieren om de placenta te eten. Dit kan rauw (bijvoorbeeld met fruit door een smoothie), maar dus ook in de vorm van capsules.  En bij het maken van capsules zijn er twee mogelijkheden, namelijk het rauw verwerken van de placenta, of de placenta gestoomd verwerken in een capsule.

Rauw is doorgaans stimulerende dan gestoomd omdat alles hormonen en enzymen bewaard blijven doordat het niet verhit wordt. En geeft daardoor een enorme energiepiek. Voor de meeste vrouwen een voordeel maar voor vrouwen die eigenlijk veel moeten rusten kan dit nadelig zijn.

Wil je dat ik jouw placenta voor je capsuleer?

Neem dan eerst even contact met me op, dan kijken we samen even naar de mogelijkheden en beschikbaarheid rond jou uitgerekende datum, ook kunnen we dan kijken of ik eventueel zou kunnen halen en/ of brengen.
Bedenk je pas ná de geboorte van je kindje dat je capsules wilt? Bewaar dan de placenta goed verpakt in je koelkast (binnen 48 uur moeten we hem dan wel drogen) of in je vriezer.

Tarieven:

Het laten capsuleren van je placenta: €125,00

Vervoer van de placenta is mogelijk in overleg: prijs is afhankelijk waar je woont. En kan de capsules eenmaal klaar natuurlijk ook aangetekend verzenden via postnl. Dit kost €8,60

Liefs Esther♥︎